BOKA PLACE, PORTO MONTENEGRO

BOKA PLACE PORTO MONTENEGRO

Mediteransko naselje Porto Montenegro je otkrice kao destinacija za posjetioce iz svih krajeva svijeta!

Pruža život na rivi uz diskretni luksuz u kome ćete pronaći prostor za kreativno ispunjenje pa i uzbudljivu avanturu.

Najnoviji kvart u sklopu Porto Montenegra je uparavo Boka Place.

Izvrstan je sadržaj za gastro , umjetničke i šoping aktivnosti, prepuna lokacija za druženje i uživanje kao što je i mjesto za odmor uma i tijela.

Naselje Boka Place smješteno je na prirodnom platou odakle se pruža panoramski pogled na Porto Montenegro koje se nalazi na samoj obali.

Centralni gradski trg  je i centralno mjesto za druženje, urbani životni stil, vrijeme sa prijateljima, dobro raspoloženje, savremenu udobnost, naprosto ispunjenje svih vaših očekivanja i želja.

Boka Place je mjesto za srdačnu dobrodošlicu , pozitivnu energiju, relaksaciju i inspiraciju – otvoreno svima koji znaju da uživaju u životu.

Zamišljeno je da ponudi raznovrstan kolorit od uživanja u umjestnosti, relaksaciji u barovima i kafićima, restoranima , buticima …

Boka Place pruža i mnogo više – inspiraciju za kreativno ostvarenje i dobro raspoloženje , odmor za tijelo i um , ali i neprekidnu zabavu i razonodu.

Izvor: Exclusive No. 20


//

BOKA PLACE, PORTO MONTENEGRO

The Mediterranean resort of Porto Montenegro is a discovery as a destination for visitors from all over the world!

It provides life on the waterfront with discreet luxury in which you will find space for creative fulfillment and even an exciting adventure.

The newest neighbourhood within Porto Montenegro is Boka Place.

It is an excellent content for gastronomic, artistic and shopping activities, full of locations for socializing and enjoyment as well as a place to rest the mind and body.

Boka Place sits on an elevated bank with a panoramic view of Porto Montenegro, which is located on the coast.

The central town square is also a central place for socializing, urban lifestyle, time with friends, good mood, modern comfort, simply fulfilling all your expectations and desires.

Boka Place is a place for a warm welcome, positive energy, relaxation and inspiration – open to all who know how to enjoy life.

It is designed to offer best from enjoying art, relaxation in bars and cafes, restaurants, boutiques …

Boka Place provides much more – inspiration for creativity and good mood, rest for body and mind, but also uninterrupted fun and entertainment.

Source: Exclusive No.  20


Categories

1
Share
Facebook Twitter
BACK TO LIST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating*